Cazare

 

Indiferent că sunteți la Moinești în interes de afaceri, turism, vizita cuiva cunoscut sau invitat la unul dintre evenimentele găzduite în sălile de festivități, Pensiunea Mario Moinești vă stă la dispoziție cu 24 de camere (56 locuri de cazare), inclusiv 4 apartamente.

Camerele / apartamentele dispun de aer condiționat*, duș cu hidromasaj, televizor (LCD) cu CATV, au acces internet wireless și piscina exterioară – vara, room service, uscător de păr*, balcon*, DVD-Player*, birou* / masă, apă caldă 24h/24h. Pensiunea utilizează centrală proprie pentru încălzire, camerele – bine izolate – fiind călduroase în perioada sezonului rece.

Camerele – cu câte 2 locuri – dispun de pat matrimonial sau twin.

Apartamentele, recomandate pentru familii sau grupuri de până la 4 persoane, au în ofertă o cameră cu pat dublu matrimonial și un living cu o canapea extensibilă, fotolii și o măsuță unde se poate servi cafeaua într-o atmosferă intimă.

Pensiunea mai poate pune la dispoziție servicii de călcat și spălătorie, spațiu pentru păstrat bagaje, frigider în unitate (solicitați informații la recepție).

Pentru mai multe fotografii și informații vă rugăm să accesați link-urile din imaginile de mai jos:

Camere twin
Cazare 3

* disponibil doar în anumite camere (solicitați informații la recepție)

 

NOU: Hotel Mario – business, grupuri organizate, conferințe

Hotelul Mario Moinești dispune de 68 de camere duble și se adresează turismului de business, turismului de serviciu, dar și grupurilor organizate care doresc să viziteze frumoasa regiune a Moldovei sau să se relaxeze în weekend în incinta complexului.
Hotelul este dotat cu sală de conferințe, iar sala de fitness și centrul spa vor fi gata în curând.

Hotelul Mario Moinești s-a construit ca urmare a unei cereri sociale tot mai mare în ceea ce privește spațiile de cazare din zonă, propunându-și să rezolve în totalitate aceasta problemă.
Hotelul Mario Moinești se impune maiestos prin arhitectura modernă, designul futurist și nivel de confort demn de o unitate hotelieră elitistă.